söndag 28 april 2013

Carrie har premiär i Sverige 25 oktober 2013!


Handling: Det är den tredje filmatiseringen av Stephen Kings (1974) roman med samma namn, och en remake av Brian De Palmas (1976) filmen även med samma namn. Det är stjärnnan Chloë Grace Moretz som spelar Carrie White, och Julianne Moore som hennes mor, Margaret White. Carrie White (Chloë Grace Moretz) är en ensam tenåring som blir mobbad i skolan och blir över-skyddade audiovisuella sin dypt religiösa mamma (Julianne Moore). Men hon har en stor hemmelighet, hon har telekinesi - möjligheten att strömma kunde bevege på gjenstander de är oförmögna att röra dem. När hon äntligen känns klassekompisene tjära mobbingen för långt på skolan dans, ger Carrie seg efter en tur tilbake MOT dem med hjälp av sina övernaturliga förmågor. 


Skådespelare: Chloe Grace Moretz, Julianne Moore, Judy Greer, Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Alex Russell,  Max Topplin.

Premiär i Sverige 25 oktober 2013! 

Filmen var planerad att släppas den 15 mars 2013, men flyttades senare till 18 oktober 2013. Och den kommer bli den första samproduktion mellan dom två stora filmbolagen som MGM och Screen Gems!
Denna ny-inspelning leds av Kimberly Peirce (Stop Loss, boys don't cry) och stjärnan Chloe Moretz som har huvudrollen (bilden nedan) och co-stjärnan Julianne Moore som Carries galna mamma. Den första remake är regisserad av Brian DePalma som drev en ung John Travolta framåt i sin karriär, och skänkte oss bilderna av en blod-indränkt tjej på omslaget i årtionden framöver!

(Chloë Grace Moretz har huvudrollen som Carry White)


Carrie - 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

På SPOTIFY nu!