lördag 6 april 2013

Sponsrad video - Hannibal



Den kända dansken Mads Mikkelsen ska ha huvudrollen i den nya serien på kanal 5, Hannibal som har premiär nu på måndag den 8:e April kl 21:00.
Tv-serien Hannibal där vi möter en av filmhistoriens värsta seriemördare, allas vår välkända kannibal, dr. Hannibal Lecter! I premiäravsnittet rekryteras specialagent "Will Graham" (Mads Mikkelsen) av FBI-chefen Jack Crawford då man söker en man som tros ligga bakom mordet på åtta unga kvinnor. Den välrenommerade psykologen dr. Lecter kopplas in av den intet ont anande Crawford, dels för att hjälpa till med fallet och dels för att hålla ett öga på den "mesiga" och något känslige Mr. Graham.



Hannibal Lecter, en av filmhistoriens mest kallblodiga och raffinerade seriemördare, känd från succé filmen "När lammen tystnar" som spelas av den talangfulla och begåvade Anthony Hopkins. Beteendevetaren Will Graham har en unik förmåga att sätta sig in i brottsoffers och gärningsmäns tankesätt. Han kontaktar dr Lecter, landets mest framstående psykiatriker, som har en kuslig förmåga att ringa in de mest bestialiska förövarna. Snart uppstår ett samarbete dem emellan. Vad Graham inte vet är att Lecter också är en av landets värsta seriemördare, tillika kannibal.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

På SPOTIFY nu!