fredag 5 april 2013

Nya remaken av filmen Robocop blir försenad till 2014!



Filmen var först lovad och planerad detta året(2013) men blir tyvärr framskjuten till 2014.
RoboCop (Remake) är en kommande amerikansk science fiction actionfilm regisserad av José Padilha. Det är en nyinspelning av filmen från 1987 med samma namn. Vi får följa karaktärens utveckling från en vanlig officer till en cyborg. 

Filmens stjärnor är: Vår egen svenska idol Joel Kinnaman i titelrollen,  Gary Oldman som Dr Robert Norton, Michael Keaton som Raymond Sellars, Samuel L. Jackson som Pat Novak, Abbie Cornish som Ellen Murphy, och Jackie Earle Haley som Maddox.


Screen Gems meddelade först en remake 2005, men det stoppades ett år senare. Darren Aronofsky och David Self skulle ursprungligen regissera och skriva filmen för en trevande release 2010. Dock försenades filmen flera gånger, och Padilha skrev nytt avtal under 2011. I mars 2012 meddelade MGM en trevande 2013 release, MEN filmen sköts fram till 2014'?! Huvudpersonerna valdes ut i auditions från mars till juli 2012. 

Filmen är planerad att släppas i USA den 7 februari 2014!
(om den inte skjuts upp igen dvs)


Joel Kinnaman har huvudrollen som Robocop!


Handling: Året är 2028 och multinationella företaget OmniCorp är i centrum för robotteknik. Deras drönare vinner krig runt om i världen och nu vill de ta denna teknik till hemmafronten. Alex Murphy (Joel Kinnaman) är en kärleksfull make, far och en bra polis som gör sitt bästa för att hejda brottslighet och korruption i Detroit. Efter att han har blivit kritiskt skadad i tjänsten så använder OmniCorp deras anmärkningsvärda vetenskap i robotik för att rädda Murphys liv. Han återvänder till gatorna i sin älskade stad med fantastiska nya förmågor, men med frågor en vanlig människa aldrig har ställts inför tidigare.



Robocop - 2014 (Remake)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

På SPOTIFY nu!